• lepa
  • pogumna
  • ikonična
  • preprosta
  • samozavestna
Prosimo počakajte
LLBeauty
KozmetičneStoritve -
Depilacija, masaža, urejanje obrvi, nega kože.

Kozmetične storitve


Nega obraza

Mnogi podcenjujejo pomen nege in se ne zavedajo, da s tem lahko preprečimo prezgodnje staranje kože ali kakšne druge spremembe, ki se lahko pojavijo, če svoje kože ne negujemo pravilno. S pomočjo kvalitetnih Afroditinih izdelkov bomo poskrbeli, da vašo kožo negujemo primerno glede na tip in stanje vaše kože.
Poleg klaične nege obraza izvajamo specialne nege obraza in pomlajevalno nego.Po strokovni analizi kozmetičarke, skupaj določimo tip nege, ki je primerna za vašo kožo.

Depilacija

Pri nas se lahko naročite na depilacijo obraza in vseh predelov telesa.Za izvajanje depilacije uporabljamo topli in vroči vosek.Tako mehansko odstranimo dlake na željenem predelu.Z rednim obiskom lahko zmanjšamo poraščenost in podaljšamo obdobje rasti dlak.

Urejanje obrvi

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam zagotavljamo, da bodo vaše obrvi urejene, tako, da bodo primerno oblikovane glede na obliko vašega obraza. Odločite se lahko tudi za oblikovanje obrvi s KANO (naravna barva), klasično barvanje ali laminacijo obrvi.Po želji lahko uredimo tudi vaše trepalnice, jih pobarvamo ali trajno zavihamo.

01

Ličenje


Dnevno ali večerno

Nudimo dnevno ali večerno ličenje za posebne priložnosti.Vašo kožo pripravimo in izberemo primerno podlogo, ki bo na vašem obrazu cel dan ali celo noč.Vaš obraz osenčimo glede na obliko vašega obraza in po želji naličimo veke in ustnice.Izvajamo tudi zahtevnejše načine ličenja in po želji dodamo umetne trepalnice ali čopke.

Image Title

Permanentni makeup


Izvajamo tudi permamentni make up / ustnic in obrvi-puder tehnika.S permamentnim make- upom zagotovimo trajnost šminke vsaj do 1 leta oziroma 2.Zbudite se vsako jutro že naličene in urejene.

Naslednja Stran
Otroško striženje & varstvo