• lepa
  • pogumna
  • ikonična
  • preprosta
  • samozavestna
Prosimo počakajte
LLBeauty
Urejene roke in noge
Če ste pri volji za nekaj razvajanja, si privoščite klasično manikuro. Razvajanje se prične z prijetno dišečo kopeljo, ki zmehča vašo kožo in nohte, ter omogoči nadaljno obdelavo. Po manikuri bo vaša obnohtna kožica urejena,nohti oblikovani po zadnjih modnih smernicah.Z masažo rok pa pospešimo prekrvavitev ter koži povrnemo vlažnost in jo ob tem tudi nahranimo.

Nega rok in stopal


Urejene roke

1.GEL LAK / PERMAMENTNO LAKIRANJE - sistem s katerim malce utrdimo nohte,ki so nepoškodovani in trši sami po sebi. Priporočljiv čas za korekcijo je 2-3 tedne.

2.GELIRANJE NOHTOV - pri tej tehniki z gelom zgolj utrdimo naravno dolžino naših nohtov.Priporočljivo za osebe , ki svoje roke vsakodnevno izpostavljajo vodi in ostalim mehanskim opravilom, saj ta zaščiti naravni noht in ga utrdi.Priporočljiva korekcija je 3-4 tedne.

3.PODALŠEVANJE NOHTOV NA ŠABLONO Z GELOM ALI ACRYL GELOM-pri podaljševanju nohtov vam zagotovimo dolžino nohtov, ki ste si jo zaželele,uporabljamo šablone in s tem preprečimo poškodbe, ki bi lahko nastale zaradi lepila in umetnih konic.S to tehniko lažje oblikujemo nohte po svetovni trendih in lahko okrasimo nohte z zahtevnejšim NAIL ARTOM.Priporočljiva korekcija je 3-4 tedne.

Tako si vsaka posameznica lahko izbere tehniko , ki ji najbolj ustreza, trudimo se , da smo v koraku s časom in izvajamo tudi zahtevnejše poslikave nohtov , baby boomer,...
Za izvajanje tehnik uporabljamo kvalitetne gele in lake znamke VICTORIAVYNN namenjene za profesionalno uporabo.


Image Title
Baby boomer

Image Title
Francoska manikura

Image Title
Francoska manikura
01

Pedikura


Urejene noge

Pedikura je storitev , pri kateri negujemo in lajšamo tegobe vaših stopal. Nudimo 2 vrsti pedikure in sicer SPA PEDIKURO in medicinsko pedikuro.Pri samemizvajanju pedikure uporabljamo profesinalne kozmetične izdelke priznane znamke PHARMFOOT.

Image Title

Vrsti pedikure


SPA pedikura

Pri Spa pedikuri vaša stopala razvajamo s kraljevo kopeljo ,ki vašo kožo na stopalih zmehča in jo osveži.Po kopeli sledi piling, ki odstrani poroženele delce kože na stopalih in omogoča lažje nadaljnje odstranjevanje odmrle kože.Poskrbimo tudi za urejenost vaših nohtov in obnohtja. Na koncu lahko izbirate med klasičnim lakiranjem in permamentnim lakiranjem.Za sam konec vaša stopala nagradimo z masažo, ki si jo zaslužite!

MEDICINSKA pedikura

Medicinska pedikura je namenjena tistim, ki se spopadajo z raznimi tegobami kot so:prekomerno nalaganje trde kože,otiščanci, kurja očesa,vraščeni nohti ali glivične okužbe nohtov.Z rednim obiskom lahko rešimo tegobe in preprečimo njihov ponovni nastanek.

Naslednja Stran
Kozmetične Storitve